Διεύθυνση:
Καραβοστάσι
Πέρδικα
Θεσπρωτίας
46100
Ελλἀς
Τηλέφωνο:
(+30) 26650 91104

Έχετε κάποια ερώτηση για το ξενοδοχείο ή για την διαμονή σας?

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα!

Πως να φτασετε εδω

Από την Ηγουμενίτσα

Η πιο εύκολη πρόσβαση από την Ηγουμενίτσα είναι από την Εγνατία. Για να φτάσετε στο Καραβοστάσι, βγαίνετε στην έξοδο Βασιλικός, από όπου ακολουθείτε τις πινακίδες για Πέρδικα. Όταν φτάσετε στο χωριό Καρτέρι, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό προς Πρέβεζα, στρίβεται αριστερά και μετά από περίπου 100 μέτρα δεξιά προς Πέρδικα. Από την Πέρδικα ακολουθείτε τις πινακίδες προς παράλιες και Καραβοστάσι. ( Περίπου 35 λεπτά από την Εγνατία Οδός).

Στό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας φτάνετε είτε με καράβι από την Ιταλία, ή από την Κέρκυρα. Αεροπορικά εισιτήρια για Κέρκυρα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Τα καράβια αναχωρούν από Κέρκυρα σχεδόν κάθε ώρα, αλλά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τα σωστά δρομολόγια.


Από την Πρέβεζα

Έξω από το αεροδρόμιο στρίψτε αριστερά. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Ηγουμενίτσα, στο χωρίο Καρτέρι (± 1 ώρα), στρίψτε αριστερά ακολουθώντας τις πινακίδες για Πέρδικα. Ο δρόμος σας οδηγεί στα βουνά, προσέξτε την υπέροχη θέα και όταν φτάσετε στην Πέρδικα υπάρχουν πινακίδες για το Καραβοστάσι.